maandag 12 mei 2014

BLOEMEN!!!!!

2 Weken geleden vertelde ik nog dat ik jaren geleden voor het laatst echte bloemen had gehad. Het was niet bedoeld om me daarover te beklagen; het was gewoon een nuchtere constatering. Diezelfde dag stond Nana voor de deur met een bos prachtige roze rozen met de mededeling, dat iedereen af en toe recht heeft op een boeketje. Ik heb er de hele week ontzettend van genoten!

De foto's zijn gemaakt in de tuin. De kast op de tuintafel is een nog lopend project. Of eigenlijk is het een nog-niet-lopend-project, want hij is bedoeld voor onze dochter, als ze (deze zomer) op kamers gaat en ze weet nog niet welke kleur hij moet krijgen. Dezelfde dochter kwam vorige week na een bespreking met een opdrachtgever thuis met een boeketje prachtige roze gerbera's. Niet te geloven; alwéér echte bloemen in huis (en weer niet door mijzelf aangeschaft!).
Geweldig! Ook hier geniet ik weer zeer van. En dat ze dan moederdag helemaal zijn "vergeten", dat vergeet ík dan maar weer.

2 opmerkingen:

  1. Oh wat mooi , bloemen in huis. Ik kan helaas niet een vaas met bloemen neerzetten, want mijn poes houdt graag van bloemen water.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat heerlijk, nog meer bloemen!!
    En die kast, weet ze nog niet welke kleur die moet worden? Roze? Dat is de kleur die ik haar al 11 jaar zie dragen... ( zo lang als ik haar ken)

    BeantwoordenVerwijderen