vrijdag 22 augustus 2014

Herten

Het is inmiddels wel bekend dat ik herten leuk vind. En dat ik hertendingen verzamel. Toch ben ik er niet echt naar op zoek; ik loop er vaak gewoon tegenaan. Soms bijna letterlijk. Zoals gisteren, toen ik door ons winkelcentrum liep, langs een kledingrek van de Zeeman. En wat hing daar?

 

Mijn nieuwe favoriete T-shirt!! Ik hoop wel dat we nog een beetje warm weer krijgen, zodat ik hem dit jaar nog aan kan!

En in de kringloop had ik zomaar een setje van zes kinderkleerhangertjes in m'n handen. Met hertjes! Helaas bleken ze bij thuiskomst erg kwetsbaar te zijn; de kopjes braken er af. Daarom heb ik er een kartonnetje achter geplakt met ModPodge. Dat wil zeggen: ik heb er één gedaan, de andere vijf moeten nog. Maar het was zo lastig om het kartonnetje in de goede vorm te krijgen, dat ik er na één even .....ziek van was. Kan ik mooi nog even bedenken of ik ze allemaal roze ga doen, of allemaal een ander kleurtje.
En dan is er nog Speedy. Hij heet zo, omdat hij overduidelijk onder de invloed is van iets. Geen idee wat. Maar hij hangt wel heel graag rond in de buurt van paddestoelen.....Ach... zolang hij maar geen gevaar vormt voor zichzelf of zijn omgeving, mag hij van mij blijven.


 
 

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat de hertjes jou hebben gevonden. Mijn schoonmoeder was ook gek op herten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, dat shirt zag ik gisteravond op de site staan en ik was nog van plan je te waarschuwen, maar ben het vergeten. Gelukkig was het niet nodig!!
    De hangertjes zijn schattig! Ik heb ook stapels van die dingen gehad, waar ze gebleven zijn????
    En Speedy is wel een beetje eng...

    BeantwoordenVerwijderen